Bad Love

Címe: 못된 사랑 / Mos-toen Sa-rang / Bad Love
Alternatív cím: Mistake of Love / Wretched Love / Screwed-Up Love / Cruel Love
Mûfaja: romantikus
Epizódok száma: 20
Broadcast network: KBS2
A sorozat sugárzásának ideje: 2007. december 3. – 2008. február 12.


Ismertető:

Tartós lehet-e egy szerelem a régi fájó emlékek árnyékában?
In Jung a fiatal és tehetséges csellista egy felkavaró tengerparti utazás alkalmával megismerkedik a sármos üzletemberrel, Lee Soo Hwannal. Az ambiciózus férfit teljesen elbûvöli In Jung tisztasága és szépsége, és nem akar menekülni a végzete elõl. Szöulban azonban a kegyetlen valóság vár mindkettõjükre és a férfinak választania kell az anyagi jólét, a karrier és In Jung között. A döntés következményei egész tragédiák sorozatába döntik In Jungot, akit mélyen lesújtanak az események és legszívesebben a halált választaná.
Yong Ki a fiatal mûvész, vad és zabolátlan szerelemben él szerelmével Jo Ann-nel. De Yong Ki édesapja nem tartja megfelelõ partinak a lányt a fiához, ezért Yong Kit New Yorkba küldik, hogy elfelejtsék egymást a szerelmesek. Jo Ann nem tudja elviselni a kérlelhetetlen apa döntését a jövõjükkel kapcsolatban, ezért inkább az öngyilkosságba menekül. Yong Ki visszatérve Dél-Koreába egy távoli, tengerparti faluban próbál új életet kezdeni. Távol az apjától és annak befolyásától.
A két sebzett lelkû ember egy véletlen folytán aztán találkozik. Yong Ki és In Jung számára a szerelem csak szenvedést és gyötrelmet jelent. Van-e esélyük együtt maradni, ha kiderül, hogy Yong Ki, Lee Soo Hwan sógora és Kang Joo Ran, a sértett feleség nem tett le a bosszúról?Kwon Sang Woo mint Kang Yong Ki
Lee Yo Won mint Na In Jung
Kim Sung Soo mint Lee Soo Hwan
Cha Ye Ryun mint Park Shin Young / Jo Ann
Kim Ga Yun mint Kang Joo Ran (Soo Hwan felesége és Yong Ki testvére)
Kwon Sang Woo rajongóknak kötelező darab! Engem magával ragadott a film hangulata.


Ismertetőt írta: Ocu
Fordította: Ocu
Ellenőrizte és javította: Anyaka
Jó szórakozást hozzá!

Megjegyzések

  1. Egyike volt a legelső sorozatomnak,napokig a hatása alatt voltam.Mindenkinek csak ajánlani tudom.:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése