The Greatest Love

Koreai címe: 최고의 사랑 / Choegoui Sarang
Alternatív cím: Best Love
Műfaja: romantikus, vígjáték
Epizódok száma: 16. rész
A sorozatot az MBC vetítette.


Magyarra fordította: Ocu
Ellenőrizte és javította: Anyaka

A szöveg a WITH S2 és a VIKI szövegeinek közös felhasználásával készült. Az időzítés leginkább a viki eredeti időzítése, de vannak részek, amiket a with s2-től használtam fel.

Főszereplők:
Gong Hyo Jin mint Goo Ae Jung, énekesnő
Cha Seung Won mint Dok Go Jin, színész
Yoo In Na mint Kang Se Ri, énekesnő, műsorvezető
Yoon Kye Sang mint Yoon Pil Joo, orvos

Tartalom:

Reménybeli szerelmespárunknak egyetlen közös vonása van, első pillanatban nem tölti el őket felhőtlen boldogság arra a gondolatra, hogy kedvelik egymást. Dél-Korea ünnepelt férfi színésze, Dok Go Jin mit kedveljen egy már alig ismert, sokad rangú énekesnőben, aki fényévekkel alatta áll. Goo Ae Jung, aki pedig újra szeretne top sztár lenni, nem tud mit kezdeni a kibírhatatlan sztár hóbortjaival és nagyképűségével. Ám a sors újra és újra egymás útjába sodorja őket, így Dok Go Jin végül elfogadja végzetét és úgy dönt, meghódítja az alig vonzó, népszerűtlen énekesnőt. Hódítási taktikája a kápráztató romantikus jelenteken át a zsarolásig terjed, attól sem retten vissza, hogy ha kell kellemetlen helyzetbe hozza választottját vagy manipulálja őt. Harci kedvét pedig csak fokozza, hogy feltűnik a színen Yoon Pil Joo, akivel Goo Ae Jung egy ”reality show-ban” ismerkedik meg. A kedves, szerény orvos pont az ellentettje a fennhéjázó színészünknek, bár mindketten egyformán eltökéltnek látszanak választottjukat illetően.

Létezik annál felháborítóbb dolog, mint hogy csak Dok Go Jinnek ver gyorsabban a szíve? Képes lesz-e híres színészünk élete első szerelmét megfelelően kezelni? Goo Ae Jung meglátja-e a virágokat? És a „gonosz” elnyeri-e méltó büntetését? Aki kíváncsi egy nagyon szórakoztató, sziporkázóan romantikus sorozatra, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy a nevetéstől vagy a meghatottságtól sírunk-e jobban, annak érdemes egy próbát tennie!
A magam részéről a sok vicces jelenet mellett Cha Seung Won (Dok Go Jin) színész miatt szerettem bele ebbe a sorozatba. Elképesztő amilyen gyöngéden és vágyakozóan tud nézni és az is, amint az öntelt híresség egyik másodpercről a másikra gyötrődő szerelmes lesz, aki azon izgul, hogy mit szúrt el. 


Jó szórakozást hozzá!

Megjegyzések

 1. Most nézem ezt a doramat, és köszönöm, ha eddig nem volt alkalmam. Nagyon szeretem a Goo Ae Jung-ot alakító színésznőt Gong Hyo Jin-t. Ritka tehetséges, nem szép, de bájos színésznő.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Ocu!
  Nagyon szeretem a könnyed szórakoztató sorozatokat.Köszönöm szépen a fordításodat.
  Üdv: Anikó

  VálaszTörlés
 3. Kedves Ocu!
  Most láttam harmadszor ezt a remek sorozatot, imádtam minden percét,
  ez egy többször nézős.
  Köszönöm a munkádat.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése